Передплата 2024 «Добрий господар»

Активіст Медведчука мав намір балотуватися від "Голосу" у Луцьку. Зрештою, відмовився

У затвердженому на з'їзді партії "Голос" списку мажоритарників фігурував прихильник "Українського вибору" кума Путіна

У суботу, 8 червня, на з’їзді партії «Голос» Святослава Вакарчука було завтержено партійний список, а також список кандидатів, які висуватимуться від партії у мажоритарних округах.

Інформацію розмістили на офіційному сайті політсили. Звідти стало відомо, що у виборчому окрузі № 22 (Луцьк) за мандат змагатиметься Тарас Шкітер, — один із засновників руху «Свідомі».

Однак, у 2013 році Тарас Шкітер представляв на Волині політсилу Віктора Медведчука «Український вибір» й активно просував тісну інтеграцію з Росією і входження України до Митного союзу. Про це повідомив Вголос.

Натомість, луцьке видання Волинські новини вчора поінформувало, що продюсер, телеведучий та один із засновників руху «Свідомі» Тарас Шкітер, який мав намір балотуватися до парламенту у складі «Голосу» Святослава Вакарчука, відмовився від участі у виборах.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Тарас Шкітер спростував свою належність до політсили Медведчука, хоча вона кілька років була опублікованою на офіційному сайті «Українського вибору» кума Путіна. «Зауважимо, — пишуть Волинські новини, — нині лучанин часто бере участь в ефірах 112 каналу, який належить тому ж Медведчуку. Відео за його участю можна переглянути на сторінці Тараса в мережі».

Схожі новини