Передплата 2024 «Добрий господар»

Бойовики знову зірвали розведення сил у Станиці Луганській, – штаб ООС

  • 09.06.2019, 15:11
  • 470

Як повідомляють у штабі ООС, 8 червня бойовики на Донбасі обстріляли Станицю Луганську, чим знову зірвали розведення сил і засобів на цій ділянці, заплановане на 16 червня.

Про це повідомляється на сторінці прес-центру ООС.

«8 червня, з 20:55 по 21:35 збройні формування Російської Федерації з напрямку населеного пункту Миколаївка вкотре здійснили обстріл населеного пункту Станиця Луганськ зі стрілецької зброї», — йдеться в повідомленні.

У прес-центрі ООС заявили, що це в черговий раз демонструє небажання збройних формувань Російської Федерації та окупаційної адміністрації дотримуватися Мінських домовленостей щодо розведення сил і засобів на зазначеній ділянці місцевості, яке було сплановано на 16 червня.

Мінськими домовленостями визначено, що розведення сил і засобів може бути здійснено лише після дотримання режиму тиші та його фіксації СММ ОБСЄ протягом семи діб.

«Ураховуючи зазначене, датою наступного розведення сил і засобів на ділянці № 1 „Станиця Луганська“, може бути 17 червня 2019 року, лише за умов збереження режиму „Тиші“ до зазначеного терміну», — йдеться в заяві.

Схожі новини