Передплата 2024 «Добрий господар»

«Ваших колег нещодавно в Африці вбили»: охоронець Медведчука нагадав журналісту про «ризики» роботи

  • 08.06.2019, 12:53
  • 540

Охоронець Віктора Медведчука вирішив нагадати журналісту програми «Схеми» Михайлу Ткачу про те, що його робота пов'язана із «ризиками» і навів у приклад випадок з убитими в Африці у 2018 році російськими журналістами.

Як повідомляє УНІАН, про це Ткач розповів у себе в Facebook.

«Тільки зустрічали літак Медведчука з Росії. Далі недослівний діалог з охоронцем Медведчука:

— От не сидиться вам.

— У кожного своя робота.

— Так. Але у вас ризиків більше.

— Що ви маєте на увазі?

— Ваших колег нещодавно в Африці вбили.

— Це погроза?

— Ні. Просто кажу, що у вас багато ризиків", — написав він.

Раніше повідомлялось, що в Центральноафриканській Республіці вбито три людини, двоє з них, судячи по знайдених прес-картах, були співробітниками російської газети «Известия». Пізніше ЗМІ повідомили, що загиблих упізнали.

Убитими в ЦАР виявилися журналіст Орхан Джемаль, оператор Кирило Радченко і режисер Олександр Расторгуєв. Автомобіль загиблих обстріляли із засідки, водій вижив. Російська газета «Известия», при цьому, заявила, що її журналістів в ЦАР останнім часом не було.

У місті Сибю, поруч із яким стався напад, базується батальйон ЦАР, озброєний Москвою. У країні присутні російські військові інструктори. Представник російського МЗС Марія Захарова заявила, що загиблі в Центральноафриканській Республіці (ЦАР) російські журналісти оформлювали свою поїздку в країну як туристичну.

Схожі новини