Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Медведчук і Бойко на чергових "переговорах" в Росії розповіли окупантам про «промінь світла» для українців від Путіна

  • 07.06.2019, 13:58
  • 856

Кум президента РФ Володимира Путіна Віктор Медведчук та нардеп Юрій Бойко зустрілися у Санкт-Петербурзі з головою "Газпрому" Олексієм Міллером.

Про це повідомляє телеканал «Прямий».

Під час зустрічі Медведчук поскаржився, що після попереднього їхнього візиту до Росії в Україні була «бурна, негативна реакція», але їх це не тривожить, бо їм на це «наплювати».

За його словами, обіцяні президентом Р Ф Володимиром Путіним 25% знижки на газ при прямих поставках — «промінь світла» для українців.

Також кум Путіна згадав п'ятого президента Петра Порошенка і генпрокурора Юрія Луценка:

«Тоді ще президент Порошенко в політично передсмертних конвульсіях почав викладати суть нашої зустрічі (попередня з прем'єром Р Ф Медведєвим у Москві, — ред.). Кабмін взагалі влаштував шоу, де вискакували зі штанів пан генеральний прокурор, що порушує кримінальні справи проти нашого прямого перельоту з Юрієм Бойко в Москву. Заборонили будь-які польоти в Росію, хоча раніше давали дозволи. Порушили справу проти авіаційних служб. В рамках кримінальної справи СБУ призначила експертизу всім висловлюванням наших переговорів. Це все нісенітниця».

Нагадаємо, що 22 березня в Москві кум президента Р Ф Володимира Путіна Віктор Медведчук разом з кандидатом в президенти України від Опозиційної платформи «За життя» Юрієм Бойком провів переговори з прем'єром Р Ф Дмитром Медведєвим і главою Газпрому Олексієм Міллером.

СБУ заявила, що в межах своєї компетенції в стислі терміни дасть правову оцінку цій зустрічі.

Схожі новини