Передплата 2024 «Добрий господар»

Замість випускної забави — подорож до Європи!

  • 06.06.2019, 17:58
  • 546

Як тільки учні двох чернівецьких ліцеїв складуть ЗНО, їх чекатиме не традиційний випускний вечір з щедро накритими столами, модними одяганками і подарунками для педагогів — а кількаденна екскурсія до європейських столиць.

За повідомленням видання «Молодий буковинець», так оригінально відзначити завершення навчання погодилися і підлітки, і їхні батьки, і вчителі.

Як тільки ці юні буковинці отримають атестати по освіту, до них підрулить туристичний автобус і візьме курс на Відень. У столиці Австрії випускники відвідають знамениті музеї, милуватимуться унікальною архітектурою, у віденських ресторанах спробують тамтешніх смаколиків.

А потім юнаки поїдуть до Будапешта — дві з половиною години на теплоході плаватимуть по вечірньому Дунаю, оцінять всі красоти угорської столиці. На палубі у чернівчан буде своєрідний випускний у класичному стилі: з вальсами, з дегустацією місцевих страв. Хлопці-дівчата з України зійдуть на найвищу гору Угорщини Кекеш і там зустрінуть сонце.

Поїздка до Європи обійдеться кожному юному буковинцеві учневі у 135 євро. Це майже така ж сума, яку потрібно було б витратити на випускний удома. Юні чернівчани вірять, що під час екскурсії за кордон отримають значно більше позитивних емоцій, ніж на «забаві» удома.

Схожі новини