Передплата 2024 ВЗ

Чому розпашні двері для душової ніші будуть актуальними завжди: 5 найсуттєвіших причин

  • 06.06.2019, 16:08
  • 882

На етапі створення душової ніші значення має кожна дрібниця – форм-фактор, вид змішувача, розпашні чи розсувні душові двері до ніші та ,навіть, колір корпусу кабіни.

Характеристики душових дверей — тобто їхній вигляд, колір, особливості функціонування, відіграють далеко не останню роль.

Добре, що сучасні виробники пропонують декілька різновидів дверей для душової ніші, наприклад:

  • класичні розпашні (які відкриваються за так званим принципом воріт);
  • розсувні.

Розпашні двері заведено вважати відмінним рішенням для сучасних санвузлів. Вивчити асортимент і дізнатися, як виглядають розсувні двері в душову нішу можна на сайті Ravak.

Найголовніші причини актуальності розпашних дверцят

Дверцята розпашного типу мають цілу низку позитивних характеристик, які й можуть прикувати до себе увагу потенційних користувачів. Серед сильних сторін таких моделей:

  1. Широкі можливості вибору. Оскільки розпашні двері мають високий попит, виробники регулярно тішать споживачів оригінальними, стильними та функціональними моделями. Як правило, вони відрізняються матеріалами виготовлення, розмірами, функціональними можливостями та, відповідно, вартістю.
  2. Ергономічність. Душові двері такого типу бувають одно- і двопільними. Перші оптимально підходять для просторих душових ніш, а другі можуть стати відмінним рішенням для душової зони у компактній квартирі-студії. Двопільні дверцята для душа вимагають мінімум вільного місця під час експлуатації (при відкриванні / закриванні), тому й користуються більшою популярністю.
  3. Різноманітність цін. Вартість душових дверей безпосередньо залежить від їх розмірів, особливостей конфігурації та монтажу. Також вплив на цінник надають ступінь захищеності та особливості дизайну моделей. На сучасному ринку можна відшукати як бюджетні найпростіші, так і унікальні дорогі рішення.
  4. Ефективність. Такі двері гарантують герметичність душового простору під час водних процедур і відрізняються стійкістю до дії високих температур.
  5. Зовнішній вигляд. Розпашні душові двері виглядають мінімалістично, але досить привабливо. Вони гармонійно «вписуються» в будь-який інтер’єр, органічно доповнюючи та освіжаючи його.

Душові двері, серед головних переваг яких — безшумність, простота експлуатації й функціональність — завжди актуальне рішення для сучасної ергономічної душової ніші.