Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Рада відмовилася розглядати законопроект Зеленського про незаконне збагачення

  • 06.06.2019, 13:10
  • 464

Верховна Рада не внесла законопроект Президента Володимира Зеленського щодо покарання чиновників за незаконне збагачення. Натомість включила до порядку денного депутатський законопроект.

Про це повідомляє Укрінформ.

За внесення в порядок денний сесії законопроекту № 10 358 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо конфіскації незаконних активів осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, і покарання за набуття таких активів» проголосували 205 народних депутатів при мінімально необхідних 226.

Водночас, депутати внесли в порядок денний законопроект № 10 110-д «Про внесення змін до Кримінального та Кримінального процесуального кодексів України щодо відповідальності за незаконне збагачення», напрацьований робочою групою. За це проголосували 226 народних депутатів.

Нагадаємо, 3 червня Президент Володимир Зеленський вніс до ВР законопроект про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо конфіскації незаконних активів осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, і покарання за набуття таких активів (№ 10 358). Комітет Верховної Ради з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності рекомендував ВР включити цей законопроект у порядок денний.

4 червня ВР відмовилася включати до порядку денного внесений Зеленським законопроект про імпічмент.

Схожі новини