Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Зваблива легкість літніх суконь для найстильніших модниць

Нарешті настало довгоочікуване літо – найулюбленіша пора більшості жінок. У цей час хочеться кожній бути легкою, як хмаринка, і щоб одягу було якомога менше... Які ж сукні пропонують на літо модні дизайнери?

Головне правило — натураль­ність і легкість тканин. У се­зоні літо-2019 актуальними є моделі для максимальної зручнос­ті — прямий крій, сукні-комбіна­ції на бретельках, шовкові вироби і фасони-розлітайки. Однак зако­нодавці моди пропонують і таке вбрання, у якому на роботу не підеш. До таких належать сукні-кро­ше. Це плетені гачком сітки, що надають представницям жіночої статі ще більшої жіночності, і осо­бливої атмосфери — літньому об­разу. І найголовніша перевага та­кої сукні — усе тіло дихає. Якщо ж усе-таки вирішили піти у такій сук­ні в офіс, то можна під неї одягнути сукню-комбінацію.

Майже у кожної жінки є у гарде­робі літні сукні на бретельках. Їх одягають на побачення, вечірку і навіть в офіс (якщо шеф дозволяє). Найголовніше, що сукні на бре­тельках підходять до будь-якого взуття. Навіть варіанти з шовку чу­дово поєднуються з кросівками чи якимось іншим спортивним взут­тям. Це на той випадок, якщо ви не особлива прихильниця високих підборів.

Сукня на запах з принтом polka dot (дрібний або великий горошок). Без такого ансамблю важко уявити жіночий образ влітку. Сукні таких фасонів чи то вкорочені, чи до під­логи — на піку популярності сезону літо-2019. Головне, щоб тканина була натуральна. А яке взуття піді­брати до такої стильної сукні, вирі­шувати кожній модниці.

Схожі новини