Передплата 2024 «Добре здоров’я»

На Львівщині іноземець з ножем напав на лікаря-стоматолога у його кабінеті

  • 05.06.2019, 14:28
  • 822

На Львівщині чоловік у приміщенні стоматологічного кабінету завдав ножові поранення лікарю-стоматологу.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

«Сьогодні, 5 червня, близько 11.05 на оперативну лінію 102 до правоохоронців надійшло повідомлення про те, що в одному з сіл Городоцького району у стоматологічному кабінеті чоловік напав на лікаря-стоматолога та наніс йому ножові поранення. На місці події працює слідчо-оперативна група. Як попередньо встановили працівники поліції, тілесні ушкодження 55-річному лікарю наніс 65-річний іноземець, котрий проживає в одному з сіл Городоцького району», — йдеться у повідомленні.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 15 ч.1 ст. 115 (замах на вбивство) К К України. Санкція статті передбачає покарання — від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Зловмисник затриманий в порядку ст. 208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу. Проводиться досудове розслідування, поліцейські встановлюють обставини події.

Водночас, як повідомив на сторінці у Facebook ГО «Варта-1», яка співпрацює з правоохоронцями, депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич, напад чоловіка на лікаря стався сьогодні, 5 червня об 11.07, у приміщенні стоматологічного кабінету в селі Мшана Городоцького району.

«У приміщені стоматологічного кабінету мешканець села наніс ножові поранення лікарю-стоматологу. У медика — перерізані вени, його госпіталізовано. Станом на 12.00, як ми дізналися від керівника поліції Городоцького району Андрія Богуша, нападника затримано і проводяться слідчі дії, встановлюють обставини нападу чоловіка на лікаря», — зазначається у дописі Зінкевича.


Схожі новини