Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«Призначення Зеленського або пам'ять равлика»: на одному з телеканалів тонко підкололи президента

  • 03.06.2019, 10:11
  • 1 697

Телеканал «1+1» тонко підколов президента України Володимира Зеленського репортажем про кадрові призначення.

В сюжеті ТСН за 21 травня розповіли, що він зібрав новий офіс, до якого увійшли люди з найближчого оточення, пише «Обозреватель».

Зокрема, Зеленський призначив директора студії «Квартал 95» Сергія Трофимова на посаду першого заступника глави Адміністрації президента. Своїм першим помічником — бізнес-партнера Сергія Шефіра. Помічником президента став Андрій Єрмак, який є близьким другом Зеленського.

Також важлива посада дісталася другу дитинства Зеленського Івану Баканову. Його призначили першим заступником голови СБУ.

У мережі вже з'явилися перші «відеожаби». Зокрема, в ролику, розміщеному в групі «Ізмаїл Бессарабський» у Facebook, пригадали передвиборчу обіцянку Зеленського не призначати на важливі посади «кума та близького друга».

«Призначення Зеленського або пам'ять равлика», — йдеться в описі до відео, де показали нарізку репортажу ТСН і звернення на той момент кандидата на пост президента України.

«Кому подобається, коли президент призначає на посаду свого кума або близького друга?! Чому так відбувається вже 28 років. Ми написали програму „Україна мрії“. Зараз — наступний крок: команда мрії», — говорив Зеленський, запропонувавши користувачам розповісти, хто повинен стати прем'єр-міністром, генеральним прокурором та інше.

Користувачі також переписали його гасло «Зробимо це разом». Тепер воно звучить наступним чином: «Зробимо це разом — Ти все одно забудеш».

Схожі новини