Передплата 2024 «Добрий господар»

До виборів у Раду готові: Мін'юст вчасно зареєстрував партію "Слуга народу"

  • 02.06.2019, 17:55
  • 727

Партія президента України Володимира Зеленського зможе брати участь у дострокових виборах.

Партія «Слуга народу» вчасно подала документи для реєстрації в Міністерство юстиції України.
Про це повідомляє прес-служба партії, повідомляє УНІАН.

«Повідомлення, розміщене на деяких інтернет-порталах про те, що партія «Слуга народу» з юридичних причин не зможе взяти участь у позачергових виборах у парламент 21 липня 2019 року, є завідомо недостовірною інформацією. Також недійсною є інформація про те, що Дмитро Разумков був обраний головою партії 27 травня: позачерговий з'їзд партії «Слуга народу» прийняв відповідне рішення 21 травня. У цей день Іван Баканов склав повноваження голови партії та припинив своє членство у партії «Слуга народу», — йдеться в повідомленні.

У прес-службі зазначають, що партія «Слуга Народу» не вносила зміни в статут партії у зв'язку зі зміною Голови, адже згідно з українським законодавством зміна керівника юридичної особи та внесення змін в установчі документи є абсолютно різними реєстраційними діями.

«Реєстраційні дії були проведені Мін'юстом в установленому законом порядку і в відведені законом терміни», — підкреслили в партії.

Як повідомлялося, Міністерство юстиції України зареєструвало зміну голови партії «Слуга народу». Ним став Дмитро Разумков замість Івана Баканова, призначеного на посаду заступника голови СБУ.

Схожі новини