Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Поклонська зробила нахабну заяву про Україну і розлютила мережу: подробиці

  • 02.06.2019, 19:34
  • 1 295

“Екс-прокурор” анексованого Криму, а нині депутат Держдуми, Наталія Поклонська розлютила українців своїм інтерв’ю, в якому заявила, що в Україні все псують “ушльопки” і бандерівці, яких свого часу “не добили діди”.

Як передає НАРОДНА ПРАВДА, на заяви Поклонської звернув увагу український політтехнолог Олексій Голобуцький на власній сторінці у Facebook.

«Я вважаю, що потрібно чітко розмежовувати: є нормальна, адекватна Україна, добра Україна — її зараз задавили. Тобто, фактично перетворюють звичайних людей в якихось монстрів. Є й «укри», бандерівці, і як тільки їх не називають, радикали. Ось, ці бандерівці, радикали — це такі ушльопки бандерівські, які вижили в свій час, не добили їх наші діди, на жаль. І ось, сьогодні вони підняли голову. Але це не вся Україна, це абсолютно не вся Україна. Не можна налаштовувати себе, що Україна — це все відстій, це погано, ні, це не так. Україна — хороша, але ось ті ушльопки, які до цього часу там є, так, вони все псують «, — заявила Поклонська в інтерв’ю «Вести Крым».

«Ну звісно — як це можуть 600 тисяч квадратних кілометрів в Європі бути не „хорошими“?! А от населення тут, звісно, „монстри й ушльопки“. Нічого нового: Росія 350 років тим і займається, що в різні способи звільняє територію України від місцевого населення», — прокоментував слова Поклонської Голобуцький.

Українців розлютили слова зрадниці України і вони залишили чимало уїдливих коментарів.

Схожі новини