Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Племінниця розвідника Скрипаля написала книжку про отруєння

  • 02.06.2019, 15:56
  • 516

Племінниця екс-полковника ГРУ Сергія Скрипаля Вікторія опублікувала в інтернеті перший розділ книги по отруєння в британському Солсбері.

Перший розділ отримав назву «Бесіди з чорним котом». Розповідає, як вперше дізналася про отруєння «новачком», повідомляє ТСН.

«Новина, яка вискочила подібно страшному оскалу дракона до нас, в тиху провінційну ідилію вечора понеділка з безкрайніх просторів світової мережі в одну мить занурила нас у болотину жаху, в якій ми живемо з чоловіком і нашими дітьми з того вечора до цього дня», — розповідає Вікторія Скрипаль.

Разом із книгою вона планує опублікувати раніше невідомі фотографії з сімейного архіву. Скрипаль зазначила, що періодичність виходу глав і знімків буде залежати від реакції аудиторії.

На початку березня 2018-го у британському Солсбері у важкому стані були виявлені екс-співробітник ГРУ Сергій Скрипаль і його донька Юлія. Британська прем'єрка Тереза ​​Мей пізніше заявила у парламенті, що Скрипалі були отруєні речовиною «Новачок» (А-234), розробленою в Росії. У Москві відкинули ці звинувачення, заявивши, що всю хімічну зброю РФ знищено 2017-го під контролем Організації із заборони хімічної зброї.

Схожі новини