Передплата 2024 ВЗ

ГПУ відбила масштабну рейдерську атаку на Київщині

  • 01.06.2019, 17:11
  • 1 051

Генеральна прокуратура України спільно з Національною поліцією відбили рейдерську атаку на одне з міст Київської області.

Про це Луценко заявив у Facebook, передає Слово і Діло.

«Об"єктом шахраїв, чорних нотаріусів та тітушок було 18 тисячне місто на Київщині. Бандити затримані, арешти на майно накладені», — повідомив генеральний прокурор Юрій Луценко.

За його словами, це свідчить про необхідність змін до законодавства про реєстраційні функції.

«Це ще раз свідчить про необхідність змін до законодавства про реєстраційні функції, яких ми з міністром юстиції добиваємося вже другий рік. Це — джерело корупції номер чотири в моїй класифікації» — резюмував Луценко.
Раніше повідомлялося, що за рік за корупцію покарали понад 1100 чиновників. За минулий рік провели втричі більше службових розслідувань за корупційними або пов'язаними з корупцією правопорушеннями, ніж у 2017 році.

Відзначимо, генпрокурор Юрій Луценко заявив, що не збирається «прогинати хребет» за будь-яку посаду, але й подавати у відставку через ультиматуми теж не буде.

Нагадаємо, раніше в команді президента Володимира Зеленського заявляли, що чинний генеральний прокурор Юрій Луценко повинен залишити свою посаду.

Схожі новини