Передплата 2024 «Добрий господар»

Олег Синютка увійшов до президії партії Порошенка

  • 01.06.2019, 10:52
  • 614

Голову Львівської обласної державної адміністрації обрали до Центральної ради партії «Європейська Солідарність», керівником якої є Петро Порошенко.

Таке рішення прийняли на з’їзді партії 31 травня. Про це повідомляє Твоє місто.

Додамо, 24 травня партію «Блок Петра Порошенка „Солідарність“» перейменували на «Європейську Солідарність». Вибори до парламенту мають відбутися 21 липня.

22 квітня Олег Синютка заявив, що йде з посади очільника ЛОДА. Нині він офіційно перебуває у відпустці. Під час роботи в ЛОДА відзначився активною підтримкою попереднього президента Петра Порошенка.

Довідка

Олег Синютка народився 14 лютого 1970 року у селі Куропатники, Бережанського району Тернопільської області. За фахом — учитель історії. Також має диплом за спеціальністю «Економіка та управління». На початку свої кар’єри працював очільником низки івано-франківських підприємств, а у 2002−2006 роках працював заступником міського голови Івано-Франківська.

У 2006 року став директором департаменту економічної політики ЛМР, а через рік — став першим заступником міського голови Андрія Садового. На посаді голови ЛОДА він перебував із 26 грудня 2014 року.

Схожі новини