Передплата 2024 ВЗ

"Путін - маніяк". Ірина Геращенко вважає головним завданням - зупинити проект "Малоросія"

Член команди Петра Порошенка Ірина Геращенко, яка представляла Україну у гуманітарній підгрупі тристоронньої контактної групи у Мінськ, вважає президента Росії Володимира Путіна маніяком.

Про це вона заявила підчас з'їзду оновленої партії Порошенка «Європейська солідарність» у Києві, — повідомляє «Українська правда».

Серед досягнень 5 років президентства Петра Порошенка Геращенко назвала те, що «вдалося зупинити проект „Малоросія“ — один із найстрашніших, найкривавіших сценаріїв, задуманих Путіним».

«Зараз новообрана команда, її голоси запитують у суспільства: „Вы что думаете — Путин маньяк?“. Так, я думаю, що Путін — маніяк. Тому що тільки маніяк може планувати розчленувати дружню країну, вкрасти Крим, відшматувати Донбас», — заявила вона.

«Тільки маніяк може утримувати заручників і політв’язнів. Тільки маніяк може насолоджуватися від сліз їхніх родин», — додала політик.

«Тільки маніяк може спокійно знати про те, що Донбас сьогодні входить у п’ятірку — а за деякими видами мін і в трійку — найзамінованіших частин світу. Попереду лише Сомалі й Афганістан», — сказала Геращенко.

«Так, це маніяк. І сьогодні у цій гібридній війні у Путіна і його камарильї — інший сценарій: не вдалася «Новоросія» — побудуємо «Малоросію», — заявила вона.

Геращенко виголосила: «Я вважаю, що ключовий виклик, який стоїть перед Порошенком і його командою — зупинити «Малоросію».

Схожі новини