Передплата 2024 «Добра кухня»

У Росії українка покинула двох малюків у хостелі: що відомо

  • 30.05.2019, 19:28
  • 760

У подмосковинх Котіельніках ( Росія ) мати, ймовірно українка, покинула двох маленьких дітей у хостелі на три доби.

Про це повідомляє OBOZREVATEL з посиланням на російські ЗМІ. Жінка попросила підібрати для неї спальне місце, а незабаром вийшла нібито за паспортом, який забула в машині, і зникла, залишивши дітей біля стійки адміністратора.

Співробітникам міні-готелю вдалося додзвонитися матері дітей за номером телефону, який та вказала в анкеті при реєстрації в хостелі. Однак вона послалася на роботу і повернутися за дітьми відмовилася.

На наступний ранок адміністратор, яка провела всю ніч із малюками, повідомила в поліцію. Правоохоронці порушили кримінальну справу за статтями «Залишення в небезпеці» і «Невиконання обов'язків з виховання» і почали пошуки матері-зозулі.

Відзначається, що обох дітей — хлопчика і дівчинку, яким на вигляд близько 1 року, доставили в лікарню.

«Малюки, залишені мамою в хостелі в Котельникх, знаходяться в задовільному стані. На вигляд будь-яких відхилень у розвитку не мають. У них невеликий кашель і нежить. Лікарі надають їм необхідну допомогу», — розповіли в прес-службі уповноваженого з прав дитини в Московській області Ксенії Мішонової.

При цьому, поки невідомо, чи точно діти є сестрою і братом. У прес-службі дитячого омбудсмана пообіцяли провести відповідну експертизу.

Як відзначають в Telegram-каналі Life Shot, жінку, яка залишила дітей, звуть Олена і вона нібито приїхала на заробітки з України. У Росії її запідозрили в наданні послуг ескорту.

Відзначається також, що згаданий хостел називають так званим дитячим садком для дітей «ескортниць». Вони нібито платили співробітникам за ліжко-місце і їжу і залишали малят на кілька тижнів.

Схожі новини