Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

"Усі звинувачення щодо БПП – відверта та цинічна брехня". Адамик відповів Садовому

"Я і мої колеги засуджуємо використання насилля для вирішення будь-яких суперечок", - заявив депутат місьради

Голова фракції БПП у Львівській міській раді Петро Адамик на своїй сторінці у Facebook прокоментував заяву міського голови Андрія Садового, у якій мер звинуватив представників Блоку Петра Порошенка в організації нинішніх безладів у Ратуші.

«Не можу не відреагувати на чергову брехню Андрія Садового, яку, на жаль, поширили, в тому числі — поважні медіа. У своєму дописі він посилається на якихось „бариг“, які вчинили бійку в міській раді сьогодні. Туди ж він для чогось (відомо для чого) приплітає і БПП. Звертаюсь до вас, Андрію Івановичу, не як ефемерне БПП, а як керівник фракції Блоку Петра Порошенка у Львівській міській раді. Дуже зручно з київських партійних офісів коментувати події у Львові. Якби до львів’ян сьогодні вийшли ви, а не помічники, заступники і т.д., то такої ситуації можна б було уникнути. Ви зробили заручниками своїх амбіцій і працівників міської ради, і всіх львів’ян. Знайома тактика, коли попереду вас ідуть жінки (добре, що не діти), чи не так?», — написав Петро Адамик.

«Як керівник фракції офіційно і відповідально заявляю, що БПП жодним чином не причетна до бійки в міській раді. Всі звинувачення щодо БПП — відверта та цинічна брехня. Я і мої колеги засуджуємо використання насилля для вирішення будь-яких суперечок. Водночас з сумом констатую, що тактика Садового, побудована на брехні, маніпуляціях та грі у «велику політику», стала основним призвідником такої ситуації.

P. S.: Якщо ви, Андрію Івановичу з відповідальністю ставитесь своїх слів щодо причетності БПП до цих подій, зверніться в поліцію і там назвіть прізвища представників партії і наведіть докази їх причетності. Тоді це було б відповідально. От тільки у мене є в цьому великі сумніви. Лицемірство Вам ім’я, Андрію Івановичу!", — написав Адамик.

Схожі новини