Передплата 2024 «Добра кухня»

Зіркове весілля та медовий місяць: стало відомо, у скільки Потапу і Насті обійшлися VIP-вечірка та відпочинок

  • 28.05.2019, 17:58
  • 1 431

Весілля Насті Каменських і Потапа, яке відбулося в минулий четвер, 23 травня, було помпезним і веселим. Урочистий захід пройшов в елітному італійському ресторані Fabius під Києвом і на ньому погуляв майже весь український шоу-біз.

Як стало відомо, гостям подавали салат «Капрезе», хрусткі восьминоги, камчатські краби і фуа-гра. Сам банкет, без декору та концертної програми, обійшовся молодятам майже в три мільйони гривень, повідомляє РБК-Styler.

Імовірно, Настя Каменських і Потап не витратилися на концерт, так як більшість виступаючих — це колеги і друзі зоряної пари.

Андрій Данилко, який прибув на весілля в образі Вєрки Сердючки, зізнався, що за свій виступ на заході грошей з молодят не взяв.

«Весілля вийшло таке… платоспроможне. Поява Вєрки було бажання Насті. Та й це вже швидше традиція: на нормальній тусовці повинна співати Сердючка — не двійник якийсь. Звичайно, ніколи б не взяв з них гроші. Тут справа навіть не в подарунок, а в тому, що люди шукають емоції, гарний настрій», — розповів Данилко в коментарі для видання «СтарХит».

Крім того, Настя Каменських витратилася і на свій весільний наряд. Уважні фанати помітили, що наречена двічі за вечір змінила сукню.

Як повідомляє УНІАН молодята Настя Каменських і Потап влаштували собі 10-денний медовий місяць у Туреччині, куди вони полетіли на приватному літаку. Тут новоспечені чоловік і дружина відпочивають в 5-зірковому готелі Maxx Royal Kemer Resort.


отель Maxx Royal Kemer Resort в селищі Кіріш дуже люблять українські знаменитості та футболісти. Відпочивальники тут часто бачать наших зірок. До речі, Потап і Настя відпочивають тут не вперше. «Потап — справжнісінький інстачоловік. Він може годинами фотографувати Настю без нервів і роздратування», — розповідають очевидці, які зараз відпочивають у цьому ж готелі. Готель розташований в 60 км від аеропорту в місті Анталья. С

кладається з основних будівель і вілл в парковій зоні прямо на узбережжі Середземного моря. Що стосується цін, то це зовсім не бюджетний варіант. Приміром, у червні доба проживання на віллі з трьома спальнями обійдеться в $ 3500. Готель працює за системою «максимум все включено».

Схожі новини