Передплата 2024 «Добра кухня»

Російські спецслужби вирішили «прибрати» ватажка «ДНР» Пушиліна і путінського куратора псевдореспублік Суркова

  • 28.05.2019, 11:28
  • 1 185

ФСБ РФ розпочала новий комплекс заходів, спрямованих на підрив позицій Владислава Суркова на території "ДНР" і відсторонення від "влади" його ставлеників на чолі з Денисом Пушиліним.

Про це повідомив координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Facebook.

«Паралельно із запуском інформаційної кампанії щодо зміни куратора „ЛДНР“ (Суркова на Бабича) і подачі Сурковим заяви про відставку у зв'язку із провалом його діяльності на українському напрямку і невдоволенням Путіна (у варіації — „у зв'язку з важкою хворобою“), також проводиться комплекс заходів у соціально-економічній сфері», — зазначив він.

Тимчук зазначив, що за вказівкою генерал-полковника ФСБ Бесєди (головний куратор «ЛДНР» від Луб'янки), керівництво «Внешторгсервісу» (головні бенефіціари — генерал-полковник ФСБ Чемезов і генерал-полковник ФСБ Бесєда) не здійснює, або ж затримує виплати до «республіканського бюджету» з метою формування його катастрофічного дефіциту.

Такі кроки повинні вже у літній період призвести до соціально-економічних потрясінь і, відповідно, до критичного невдоволення діяльністю терориста Пушиліна та його команди. Що, у свою чергу, дасть підстави для їхнього усунення.

Таким чином, за словами Тимчука, у передчутті запланованого Кремлем запуску через проросійські сили в Україні (яскравий приклад — В. Медведчук) «автономії Донбасу», «хлопці з Луб'янки та їхні покровителі з Кремля хочуть отримати не тільки повний економічний, а й політичний контроль над тимчасово окупованими територіями, відтіснивши інших гравців (ГРУ)».

Схожі новини