Передплата 2024 «Добра кухня»

Вакарчук представив нових членів своєї команди

  • 28.05.2019, 08:13
  • 471

Лідер партії "Голос" Святослав Вакарчук представив ще двох членів його команди – Павла Кухту та Ярослава Железняка.

Про це повідомляє прес-служба партії.


«Павло та Ярослав — це професіонали, які максимально доклалися до того, щоб відбулася більшість позитивних реформ. Я дуже радий, що вони сьогодні приєдналися до нашої команди», — сказав Святослав Вакарчук.

Павло Кухта — екс-заступник голови Стратегічної групи радників з підтримки реформ (SAGSUR). Фахівець у галузі фіскальної політики, бюджетного процесу та пенсійної реформи. Працював у стратегічній групі радників з підтримки реформ, разом з Іваном Міклошем та Лєшеком Бальцеровичем — людьми, які реформували та змінили Польщу та Словаччину.

«Люди в Україні чекають змін, але за ідеєю змін має стояти реальний зміст. Тому прямо зараз ми працюємо з найкращими міжнародними і українськими експертами над формуванням для „Голосу“ ефективної та якісної реальної програми змін в країні», — прокоментував свою роботу для «Голосу» Павло Кухта.

Ярослав Железняк — також член SAGSUR, радник з питань зв'язків з органами державної влади. Ярослав мобілізував депутатів Верховної Ради, щоб вони голосували за реформаторські законопроекти, в тому числі — реформу державних закупівель PROZORRO, медичну реформу, дерегуляцію бізнесу та багато інших. У 2015—2017 роках — був радником міністра економічного розвитку й торгівлі України, а у липні 2017 року — призначений радником прем’єр-міністра зі зв’язків із парламентом.

«Старі політики так і не запровадили відкриті списки. Нас це не зупиняє. Ми починаємо працювати для того, щоб завести в парламент людей нової генерації, та разом кардинально змінити роботу Верховної Ради», — сказав Ярослав Железняк.

Схожі новини