Передплата 2024 «Добрий господар»

Ярош пригрозив Зеленському повішенням на Хрещатику

  • 27.05.2019, 19:53
  • 2 201

Дмитро Ярош заявив, що якщо президент Зеленський зрадить Україну, то "буде висіти на якомусь дереві на Хрещатику"

Лідер «Української добровольчої армії» Дмитро Ярош заявив, що президент України Володимир Зеленський буде убитий, якщо зрадить тих, хто загинув під час Майдану і війни на Донбасі.

Про це він повідомив в інтерв'ю «Обозревателю», передає 112 ua.

«Зеленський у своїй інавгураційній промові говорив, що готовий втратити рейтинги, популярність, посаду… Ні, він втратить життя. Буде висіти на якомусь дереві на Хрещатику — якщо зрадить Україну і тих людей, які на Революції і війні загинули. І дуже важливо, щоб він це розумів», — заявив Ярош.

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський заявив, що не боїться приймати важливі рішення і заради припинення вогню на Донбасі готовий на все.

«Мене часто запитували, на що я готовий заради припинення вогню. Дивне питання. А на що готові ви, українці, заради життя близьких вам людей? На що? Можу запевнити: для того, щоб наші герої більше не гинули, я готовий на все. Я точно не боюся приймати складні рішення. Я готовий втрачати свою популярність, свої рейтинги, і, якщо треба, я без коливань готовий втратити свою посаду, щоб тільки настав мир», — заявив президент України.

Також раніше стало відомо, що громадська організація «Державницька Ініціатива Яроша» оголосила про створення нею нової політичної платформи.

Схожі новини