Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Екстрім-тур: нічний маршрут на Левандівку

Про десять речей, заради яких варто відвідати Львів, розповідає Ігор Лильо у новому англомовному путівнику Lviv Travel Guide.

«Сісти на трамвай № 2, їхати до зупинки „Вулиця А. Мельника“, ввімкнути пісню „Піккардійської терції“ „Старенький трамвай“ і їхати до кінцевої зупинки маршруту, зробити петлю Львовом». Такий маршрут пропонує мандрівникам, які відвідують Львів, відомий екскурсовод Ігор Лильо у новому сучасному путівнику Lviv Travel Guide, який побачив світ англійською мовою.

Це нове видання, створене за усіма найсучаснішими стандартами, нещодавно представили у Львові усім друзям-туристам і палким шанувальникам нашого міста. Учасники презентації почули розповідь про процес створення путівника; познайомились із ідейною натхненницею і засновницею проекту Made in Ukraine Юлією Савостіною та поспілкувались з автором путівника Ігорем Лильом.

Організатори проекту обрали за автора саме Ігоря Лиля за допомогою опитування у Фейсбуці. Він отримав найбільше голосів. Тепер пропонує проїхатись трамваєм № 2, скуштувати струдель чи сирник, чи просто зупинитися, присісти на 15 хвилин і подихати львівським повітрям. Або сісти на ровер і разом з ним поїхати на Підзамче. Планує пан Ігор найближчим часом маршрут по Сихову. А ще — екстрім-тур: нічний маршрут на Левандівку.

Цей путівник тепер буде у міжнародних представництвах України за кордоном.
Окрім львівського путівника, команда Made in Ukraine випустила ще чотири путівники: Україною, Карпатами, Одесою та областю, Києвом та областю. Це — класичні путівники, але з родзинками: у них зібрані найцікавіші локації для відпочинку, пам’ятки культури і архітектури, ресторани та магазини, а також місця, які важко знайти звичайному туристу. Усі пункти та місця перевірені командою та узгоджені з професіоналами у різних галузях (туристичній, гастрономічній, підприємницькій, культурологічній, історичній).

Схожі новини