Передплата 2024 «Добрий господар»

Хотів статтю про Сталіна: у Росії затятий дід-комуніст порізав чотирьох осіб в редакції газети

  • 27.05.2019, 18:10
  • 716

У Ставрополі Російської Федерації в понеділок близько 11:00 пенсіонер напав на співробітників редакції газети партії КПРФ "Родина" та членів партії в Ставрополі, вимагаючи опублікувати статтю про Йосипа Сталіна.

Про це повідомив «Интерфакс» депутат думи Ставропілля Віктор Лозовий, передає УНІАН.

«Він вимагав, щоб опублікували його статтю про Сталіна. Коли йому сказали, що розглянуть це рішення на колегії, то він дістав мисливський ніж і напав на головного редактора», — сказав Лозовій, додавши, що інцидент стався після 11:00.

За його словами, нападникові близько 70 років. Постраждали головний редактор газети Микола Бондаренко, якого довелося госпіталізувати, і три співробітники крайкому КПРФ.

«Ми надали пораненим на місці допомогу, викликали швидку. Головного редактора газети відвезли в травмпункт накладати шви. У нього лицьова рана», — додав депутат. За словами Лозового, у решти постраждалих травми середнього та легкого ступеня тяжкості, від госпіталізації вони відмовилися. За словами депутата, напад на співробітників редакції газети партії КПРФ «Родина» та членів партії в Ставрополі зробила психічно хвора людина.

У прес-службі ГУ МВС по регіону повідомили, що нападник вже затриманий і доставлений у відділ поліції, за фактом його дій розпочата дослідча перевірка.


Схожі новини