Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Окупанти за добу тричі обстріляли позиції українських захисників, втрат немає

  • 27.05.2019, 08:13
  • 248

У неділю, 26 травня, збройні формування Російської Федерації тричі порушили режим припинення вогню. Ворог обстрілював українських захисників із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС.

«Усі випадки порушень противником режиму тиші зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування „Схід“. Тут ворог обстріляв позиції Об'єднаних сил: біля села Гнутове — зі станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; поблизу міста Красногорівка — з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; в районі села Чермалик — зі станкових протитанкових гранатометів та стрілецької зброї», — йдеться в повідомленні.

Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає. На кожний обстріл противник отримав адекватну відповідь. За даними розвідки, 26 травня одного окупанта було поранено.

Від початку поточної доби ворог з мінометів калібру 82 мм, станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів один раз обстріляв наші позиції поблизу населеного пункту Зайцеве в районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування «Північ».

Втрат серед українських військовослужбовців немає.

Схожі новини