Передплата 2024 «Добрий господар»

Президент тільки для селфі: охоронці Зеленського тричі вдарили журналіста

  • 23.05.2019, 20:14
  • 2 282

Охорона президента Володимира Зеленського не дозволила журналісту Юрію Смирнову задати питання про причини призначення його друга Івана Баканова на пост заступника голови СБУ.

Про це повідомляє UAportal.

На каналі в месенджері Telegram «Котимося» блогер Петро Шуклінов пише, що під час заходу IForum, на якому виступав Зеленський, президенту намагалися поставити деякі запитання, однак сам він відмовляв у коментарях.

Як стверджує спецкор ЛІГА. net Юрій Смирнов, на форум прибув цілий автобус державної охорони для забезпечення безпеки Зеленського. Охорона поводилася вкрай жорстко — Смирнов отримав три рази удар ліктем в живіт, також йому відтоптали ноги.

Відомо, що журналіст мав намір поставити Зеленському питання щодо професійної компетентності Івана Баканова, якого президент призначив на таку високу посаду в стратегічно важливому правоохоронному органі України.

Нагадаємо, юрист і керівник студії «Квартал-95» Іван Баканов 22 травня був призначений заступником голови СБУ указом президента України Володимира Зеленського.

Схожі новини

Читайте також

12.03.2024

Віталій Портников: «Мені цікаво спілкуватися з тими, хто розвивається інакше, ніж я»

Це друга частина розмови з відомим журналістом, публіцистом, пись­менником Віталієм Портниковим на Ютюб-каналі головного редактора «Високого Замку» Наталії Балюк «Ба­лючі теми». Перша частина, присвя­чена другій річниці великої війни, була надрукована в одному з попередніх тижневиків. Ця частина присвячена самому Віталію. Розмова вийшла легка і невимушена…