Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«У нас будуть красиві діти»: Потап та Каменських узаконять свої стосунки

  • 23.05.2019, 14:58
  • 1 319

Український продюсер та репер Потап підтвердив інформацію про весілля зі співачкою та колегою Настею Каменських.

У день весілля, 23 травня артист опублікував свій новий трек «Константа», офіційно оголосивши про те, що сьогодні вони з коханою узаконять свої стосунки.

Відповідне відео було опубліковане на офіційному YouTube-каналі, повідомляє телеканал «Прямий».

Над композицією, крім самого Потапа, працювали саунд-продюсери Микита Пучков, більш відомий під псевдонімом Nick Niker, а також Вадим Лисиця.

В описі кліпу, який включив в себе зворушливі кадри з Потапом і Настею, значиться, що весілля закоханих відбудеться сьогодні:

«У день весілля Потап представив ліричний трек Константа з майбутнього альбому і кліп в стилі love story», — йдеться в дописі.

Також на сторінці в Instagram Настя Каменських написала довгий текст, у якому звернулася і до шанувальників, і до свого коханого. На фото співачка постала у білій сукні, а Олексій Потапенко — у чорному смокінгу.

«Особливі почуття народжують особливі твори. Саме такими є пісні „Обіцяю“ і новий хіт Потапа „Константа“ Вслухайтеся в рядки нового треку Потапа і ви все зрозумієте. Вслухайтеся в слова моєї „Обіцяю“ і ви все відчуєте» — йдеться в дописі Каменських.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Особенные чувства рождают особенные произведения? Именно такими являются песни «Обіцяю» и новый хит @realpotap «Константа»? ⠀ Вслушайтесь в строки нового трека @realpotap и вы все поймете. Вслушайтесь в слова моей «Обіцяю» и вы все почувствуете❤❤❤ Две эти композиции дополняют друг друга и сливаются в единое целое. ? ⠀ Спасибо, @realpotap, что оберегал нас от лишних глаз, слов, постов??Спасибо, что поддерживаешь мой выбор, что счастье любит тишину. ?? Спасибо, что мы с тобой оберегаем нашу любовь?? Пусть ненадолго, мы смогли оставить сокровенные эмоции и чувства только для нас двоих! ? ⠀ Теперь пришло время поделиться с поклонниками частичкой наших чувств! ?Сегодня именно тот самый особенный и счастливый день для каждой влюбленной пары❤ Мы рады поделиться с вами своим счастьем и благодарны за то, что вы разделите его с нами! ?? #BearAndDiamond

Публикация от NK | Nastia Kamenskykh (@kamenskux)

Також співачка додала, що їхні пісні доповнюють одна одну і зливаються в одне ціле. Після цього вона звернулася до свого коханого зі зворушливими словами, які вперше написала публічно на сторінці в соціальній мережі.

«Спасибі, Потап, що оберігав нас від зайвих очей, слів, дописів. Спасибі, що підтримуєш мій вибір, що щастя любить тишу. Спасибі, що ми з тобою оберігаємо нашу любов. Нехай ненадовго, ми змогли залишити потаємні емоції і почуття тільки для нас двох! Тепер прийшов час поділитися з шанувальниками частинкою наших почуттів! Сегодня саме той самий особливий і щасливий день для кожної закоханої пари. Ми раді поділитися з вами своїм щастям і вдячні за те, що ви розділите його з нами» — зізналась Каменських.

Схожі новини

Популярне за добу

Популярне за тиждень