Передплата 2024 «Добра кухня»

Яніна Соколова перемогла рак

Українська журналістка розповіла про свою страшну хворобу

Відома журналістка і телеведуча Яніна Соколова написала у соцмережах, що перемогла важку недугу. І закликала українців регулярно перевіряти своє здоров’я.

Сім місяців тому Яніна вона важко захворіла. Ніхто навіть подумати не міг про те, що Соколова страждає від раку — весь цей час вона брала інтерв'ю, випускала своє шоу на YouTube, грала у театрі, була продюсером фільму про армію… Займаючись важливими справами, журналістка одягала перуку і щодня боролася з хворобою.

І лише зараз показала усьому світові своє фото. «Ні, це не монтаж. Саме так я виглядаю зараз, — напи сала телеведуча. — Сім місяців тому я дізналася, що у мене рак. За сім місяців я його поборола. Публічне і реальне життя часто дуже конрастне. Поки суспільство обсмоктувало скандальний ефір з Приходько у листопаді, який ми записали заздалегідь, я лежала у реанімації, під'єднана до апаратів, нашпигана катетерами по всьому тілу й з дірками у животі.

За цей час я пережила 30 променевих терапій і 4 курси хіміотерапіі, як наслідок, я втратила волосся, брови, вії, у мені мінус пару органів, але величезна любов у серці".

Переживши всі жахи боротьби з хворобою, Яніна Соколова заснувала проект, який допомагатиме людям з онкологією. «Я хочу допомогти українцям, хворим на рак, полегшити життя і бути щасливими. Саме з цією метою ми з командою вирішили створити мультимедійний проект «Я, Ніна».

Ви не побачите там стомленої приреченості і жалю. Ми зробимо фільм, випустимо книгу і пісню, яка буде гімном любові. Так, саме любові. Бо порятунок від раку — це любов".

Схожі новини