Передплата 2024 «Добра кухня»

Олександр Ганущин заявив про спробу перевороту у Львівській обласній раді

Голова ЛОР оприлюднив заяву

Сьогодні депутати Львівської обласної ради не підтримали пропозицію про заслуховування звіту голови облради на сесійному засіданні. Натомість про роботу Львівської облдержадміністрації звітуватиме перший заступник голови ЛОДА Ростислав Замлинський.

З цього приводу голова ЛОР Олександр Ганущин оприлюднив заяву, яку розмістив на сторінці у Facebook.

«Якщо Ви, шановні колеги-депутати, вважаєте, що реванш і його традиційний супутник колабораціонізм десь там далеко в столиці — то ви помиляєтеся!», — пише Олександр Ганущин.

Далі він пояснює, що за рішенням не включати сьогодні звіт голови Львівської обласної ради до порядку денного проглядається певна юридична процедура. «За результатами обговорення звіту може постати питання про перебування на посаді, — вважає чинний голова ЛОР. — Саме цим вирішили скористатися окремі політики у цій залі, коли прийняли рішення поборотися за крісло голови Львівської обласної ради».

Олександр Ганущин стверджує, що його опоненти «сьогодні і головне самі боротися за це (посаду голови ЛОР — Ред.) ще не готові. Бо бракне голосів. Мова всерйоз про те, щоби дочекатися призначення нової „зеленої“ влади, котра допоможе з їх збором».

«Мені прикро, що мотором цих ініціатив з розрахунком на адміністративну підтримку від майбутнього голови Львівської облдержадміністрації, став саме заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк, — продовжує Олександр Ганущин. — На жаль, і мені це дійсно жаль, бо ми знаємося роки, саме він розраховує отримати найбільші дивіденди у цій грі. Ну що ж, нічого особистого, просто бізнес».

На думку голови Львівської облради поштовхом до активізації дій щодо усунення його з посади стало інтерв’ю, «у якому я заявив про те, що Львівщина точно залишиться в опозиції до новообраного Президента України».

Схожі новини