Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Київcтар підключив 281 населений пункт до 4G-зв’язку

  • 21.05.2019, 12:40
  • 550

Національний телеком оператор збільшив територію 4G у 15 областях України, в тому числі і в Львівській області. 4G зв'язок тепер є в Добромилі, Рудках, Хирові та Східниці. Абонентам, що користуються USIM-картками і 4G – смартфонами з 17 травня 2019 року надано бонусні 10 тисяч мегабайтів для мобільного інтернету, що можуть бути використані протягом 30 днів.

Загалом зв’язок 4G від Київстар з’явився ще у 281 населеному пункті, де проживає близько 404 тисячі чоловік.
Сьогодні користуватись 4G зв’язком від Київстар можна в 5994 населених пунктах, де проживає приблизно 27,5 млн чоловік, або 66,2% населення України.

Абоненти Київстар вже оцінили переваги нових технологій. Так, в 1 кварталі 2019 року вони збільшили удвічі використання мобільного інтернету. Зокрема, в мережі 4G середнє використання дата-трафіку на абонента більше 6 Гб.

Абоненти використовують можливості 4G в основному для передачі та завантаження відеофайлів, доступу до соціальних мереж, а також, як заміну фіксованому інтернету в населених пунктах, де є труднощі із проводовим зв’язком.

Для того, щоб надавати абонентам якісні послуги передачі даних, Київстар продовжує розвивати мережу зв’язку. Так, в мережі Київстар понад 27 тисяч базових станцій, з них 7 тисяч — для 4G зв’язку.

Нагадаємо, що в мережі Київстар середня швидкість мобільного інтернету найвища з-поміж усіх мобільних операторів України. Такі дані наводять у своєму дослідженні за 2018 рік експерти міжнародної компанії Ookla.

Довідка про Київстар:
Київстар — найбільший український оператор телекомунікацій, що надає послуги зв’язку та передачі даних на основі широкого спектру мобільних та фіксованих технологій, у тому числі зв’язку 3G та 4G для 26,4 млн абонентів. Акціонери Київстар — міжнародна Група VEON Ltd, офіс в Нідерландах. Акції Групи знаходяться в обігу на фондових біржах NASDAQ (Нью-Йорк) та Euronext (Амстердам).

Київстар понад 20 років працює в Україні і є найбільшим платником податків до бюджету на телеком ринку, одним з найкращих роботодавців та соціально відповідальною компанією.
Додаткова інформація: [email protected], www.kyivstar.ua.

Схожі новини