Передплата 2024 «Добрий господар»

Вакарчук розказав, хто фінансує його партію «Голос»

  • 21.05.2019, 10:12
  • 740

Лідер партії «Голос» Святослав Вакарчук заявив, що його партія не отримує кошти від олігархів.

Про це Вакарчук говорив в ефірі «Свободи слова» на ICTV, пише «Українська правда».

«Ми точно не збираємося брати жодної копійки в жодного з олігархів, або тих, кого вважають олігархами, тому що я вважаю неприпустимим говорити про боротьбу з олігархами, а потім приходити і брати в них гроші», — заявив він.

Вакарчук нагадав, що так «дехто робить».

«Я знаю людей, які кожного дня говорять, що треба боротись з олігархами, але насправді ми всі розуміємо, що якби не було олігархів, то (у них) політичного майбутнього теж, можливо, не було б», — сказав він.

«Ми діємо зовсім іншим способом, вже сьогодні в нас є десятки достатньо заможних людей, яким дуже далеко до олігархів, які чесно заробляють свій шматок хліба і мають якийсь бізнес, які готові нас підтримувати і підтримують в даний момент», — розповів Вакарчук.

Він додав, що вкладає у кампанію і свої гроші. Крім того, в ефірі програми Вакарчук звернувся до глядачів із закликом, хто має бажання, фінансово підтримати нову політичну силу на сайті партії «Голос».

«Ми впевнені, що треба по-новому це робити… Ви знаєте, якщо робити по-чесному і ефективно свою передвиборчу кампанію, то вона буде коштувати в рази менше ніж її малюють сьогодні політтехнологи всім цим надутим грошовим мішкам», — підкреслив Вакарчук.

Схожі новини