Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«А це перший сезон був?» Користувачі мережі бурхливо відреагували на інавгурацію Зеленського

  • 20.05.2019, 18:09
  • 900

Користувачі соцмереж порівняли інавгурацію Володимира Зеленського із серіалом «Гра престолів», остання серія якої вийшла вчора.

Як повідомляє УНІАН, у мережі бурхливо обговорюють промову шостого президента України та жартують про інавгурацію.

Під увагу користувачів соцмереж потрапив мер Києва Віталій Кличко, який приїхав на урочисту церемонію на велосипеді, як це у серіалі «Слуга народу» робив персонаж Зеленського Василь Голобородько.

Користувачі соцмереж також звернули увагу на те, що під час інавгурації посвідчення президента впало на підлогу.

Одні користувачі соцмереж поставилися до інавгурації Володимира Зеленського з оптимізмом, зазначивши, що в Україні, незважаючи ні на що, перемогла демократія.

Тим часом, письменниця Лариса Ніцой висловила свої претензії до Зеленського через те, що під час звернення до народу він перейшов на російську мову.

А журналіста Романа Цимбалюка збентежив той факт, що в фільмі «Слуга народу» російська агресія не згадується, а під час інавгурації Зеленський жодного разу не згадав слово «Росія», хоча саме ця країна залишиться головною загрозою для існування України як держави.

Чимало обурень викликала і заява нового президента України про розпуск Верховної Ради України восьмого скликання, що начебто суперечить національному законодавству.

Інші користувачі соцмереж просто жартували з інавгурації.

Деякі користувачі соцмереж порівняли інавгурацію Володимира Зеленського із серіалом «Гра престолів», остання серія якої вийшла вчора.

Схожі новини