Передплата 2024 ВЗ

Лазарєв знайшов винного у своїй поразці на Євробаченні: "Я бачу якусь упередженість"

  • 19.05.2019, 12:45
  • 857

Учасник "Євробачення-2019" від Росії Сергій Лазарєв поскаржився на упереджене ставлення журі до себе. На думку артиста, це позначилося на підсумках конкурсу.

«Я не знаю, що потрібно такого зробити, щоб Росії давали бали нормально. Я бачу якусь упередженість, може бути, взагалі до нашої країни», — наводить слова співака «Комсомольская правда», повідомляє Знай.ua

«Хоча в цьому році мене набагато менше діставали політичними питаннями. Взагалі були всі дуже дружньо налаштовані. Журі поставили низькі оцінки? Не знаю, може бути їм просто не сподобалося», — додав він.

Лазарєв зазначив при цьому, що учасники конкурсу були гідні і різнопланові, а конкуренція була «серйозна».
«Шкода, що Білорусь нас не підтримала у зв'язку зі скандалом, і ми не отримали від них жодного балу. Плюс були країни, які нас не підтримали балами, такі, як Грузія, наприклад. Але були і ті, які нам поставили високі оцінки, за що їм велике спасибі», — заявив артист.

«Всі все бачать, все розуміють. У всіх є очі і вуха. Результат гідний, я країну не підвів», — підкреслив він.

У мережі також помітили, що дуже схожий номер був у ще однієї конкурсантки — представниці Північної Македонії Тамари Тодевської.

Нагадаємо, Ізраїлі закінчилося саме музична подія року — «Євробачення-2019». Переможцем «Євробачення-2019 став Дункан Лоренс з Нідерландів. Зазначимо, що саме йому букмекери пророкували перемогу. Друге місце посів представник Італії Алессандро Махмуд з піснею «Soldi», Сергій Лазарєв, який представляв Росію з композицією «Scream», виявився на третій сходинці.

Схожі новини