Передплата 2024 «Добрий господар»

Новий очільник ООС привітав українців з Днем Європи

  • 18.05.2019, 12:08
  • 960

Командувач об’єднаних сил генерал-лейтенант Олександр Сирський привітав українців з Днем Європи.

Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу штабу ООС.

«Від імені воїнів Об’єднаних сил та від себе особисто щиро вітаю Вас з Днем Європи в Україні! Під час підготовки у закордонних вищих військових навчальних закладах, спільних навчань чи міжнародних заходів обміну досвідом наші воїни зустрічають доброзичливість, солідарність і повагу з боку європейських колег. Для воїнів Об’єднаних сил і для мене особисто найвища цінність — людське життя і дотримання Закону. Для цього ми робимо все можливе. Це ті ключові пріоритети, які об’єднують нас із кращими носіями європейських цінностей», — такими словами привітав українців зі святом Олександр Сирський.

Він наголосив, що Об’єднані сили обороняють не просто територію, людей, мову, — але й цінності, шлях, обраний нашим народом.

Та додав, що цей день — це гідний привід сказати велике «дякую» волонтерам і патріотам, які, «керуючись саме спільними цінностями, особистою порядністю і суспільною відповідальністю, протягом усіх цих років підставляють плече українському війську».

Щорічно у третю суботу травня, починаючи з 2003 року, в Україні відзначають День Європи. Цього року це свято припало на 18 травня.

Схожі новини