Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Команди Порошенка і Зеленського зустрілись в Адміністрації президента: перші деталі

  • 17.05.2019, 16:33
  • 1 425

В Адміністрації президента України відбулася зустріч між командами чинного і новообраного глав держави Петра Порошенка і Володимира Зеленського.

Вони обговорювали деталі інавгурації Зеленського і передачу справ, повідомила в своєму Telegram-каналі шеф-редактор видання «Лівий берег» Соня Кошкіна, пише «Обозреватель».

За попередньою інформацією, новим главою Адміністрації президента повинен стати юрист передвиборчого «штабу Зе» Андрій Богдан.

«Він поводився дуже впевнено, роздавав доручення як господар становища, вникав у всі деталі», — розповів анонімний співрозмовник.

А ось партнер і друг Зеленського Сергій Шефір під час зустрічі переважно мовчав.

У день інавгурації, 20 травня, до початку заходу команда Зеленського анонсувала зйомки ролика, які мають відбутись на так званому вертолітному майданчику Януковича (нині КВЦ «Парковий»).

«Володимир Олександрович оглядає Дніпровські далі, думає про долю Батьківщини і потім мало не пішки йде «під купол», — уточнила Кошкіна.

Також під час інавгурації Зеленському повинні присягнути на вірність військові. Це може пройти на Софійській площі або в Маріїнському парку.

Заключною частиною інавгурації стане урочистий прийом за участю зарубіжних гостей.

Схожі новини