Передплата 2024 «Добра кухня»

В одній футболці та трусах: екс-наречена Володимира Кличка шокувала своїм виходом у люди

  • 17.05.2019, 14:48
  • 10.2K

Хайден супроводжував її 30-річний бойфренд Брайан Хікерсон - незважаючи на те, що два тижні тому він побив її так, що знадобилося втручання поліції.

Колишня наречена Володимира Кличка американська актриса Хейден Панеттьєр, продовжує дивувати публіку своєю поведінкою, пише УНІАН.

Розповніла 29-річна зірка телесеріалу «Нешвілл» вийшла на люди в Лос-Анджелесі в дивному вбранні — в одній тільки мішкуватій сірій футболці, з-під якої визирали труси, і у тапочках.

Як повідомляє Daily Mail, Хайден супроводжував її 30-річний бойфренд Брайан Хікерсон — незважаючи на те, що два тижні тому він побив її так, що знадобилося втручання поліції.

Як повідомляли ЗМІ, поліцейські приїхали в будинок, де проживають Хейден і Брайан за викликом сусідів, які почули жіночі крики. На тілі Панеттьєр були помітні сліди побоїв. Обидва були нетверезі, коли почалася сварка. Хікерсона доставили у відділок, звинувативши в домашньому насильстві, а потім відпустили під заставу в 50 тисяч доларів.

Однак, судячи з усього, Панеттьєр пробачила коханого. Кількома днями раніше їх також зняли на вулиці разом. Це було перше спільне фото після інциденту з поліцією.

Хейден і Брайан почали зустрічатися влітку минулого року — після того, як актриса розлучилася з Кличком, роман з яким тривав дев'ять років. Чотирирічна дочка Володимира та Хейден Кайя Євдокія живе з батьком.