Передплата 2024 «Добрий господар»

Євробачення-2019: перед другим півфіналом букмекери різко змінили прогнози

  • 15.05.2019, 19:44
  • 647

Напередодні конкурсу букмекери оновили свої прогнози щодо ймовірних фіналістів, які вийшли з другого півфіналу. Перший півфінал Євробачення 2019 відбувся у вівторок, 14 травня, і вже відомі 10 учасників, які пройшли у фінал конкурсу. Тим часом артисти активно готуються до другого півфіналу Євробачення 2019, який відбудеться в Тель-Авіві вже завтра, 16 травня.

Напередодні конкурсу букмекери оновили свої прогнози щодо ймовірних фіналістів, які вийдуть з другого півфіналу, пише УНІАН.

За даними сайту Eurovisionworld, перше і друге місце надійно закріпилися за представником Нідерландів Дунканом Лоуренсом і учасником зі Швеції Джоном Лундвиком.

Починаючи з третього місце відбулися серйозні зміни — представниця Австралії Кейт Міллер-Хайдке помінялася місцями з французом Білалом Ассане. Так, Кейт піднялася з 5 на 3 місце, а Білал опустився в рейтингу з трійки лідерів на 5 сходинку.

Сергій Лазарєв, який цього року представляє Росію, залишається на 4 місці, а ось БДСМ-гурт з Ісландії Hatari значно підвищив свої шанси на перемогу — колективу пророкували лише 10 місце, зараз вони стрімко злетіли на 6 сходинку.

Чингіз з Азербайджану з 6 місця опустився на 7, Італія також перемістилася на одну сходинку — з 7 на 8 місце.