Передплата 2024 «Добра кухня»

Новий начальник юстиції Львівщини — Микола Станіщук

На Львівщині — новий начальник Головного територіального управління юстиції. Це Микола Станіщук, який з серпня 2018 р. працював начальником Головного територіального управління юстиції Івано-Франківщини.

Про це йдеться на сайті юстиції Львівщини.

Від лютого 2018 по серпень 2018 року Микола Станіщук очолював Головне територіальне управління юстиції Рівненщини. З 2016 року був керівником Головного управління юстиції Одещини.

За збігом обставин посадовці у кріслі керівника юстиції Львівщини надовго не втримуються. У січні 2018 р. з посади очільника Головного територіального управління юстиції Львівщини звільнили Ярослава Жукровського. На його місце призначили Іванну Смачило, яка до того очолювала ГТУ юстиції у Рівненській області. У липні 2018 вона пішла на підвищення — стала заступницею міністра юстиції України. Після неї 26 липня 2018 року призначили Тараса Греня, який до цього очолював управління юстиції у Волинській області. Однак і він довго на посаді не протримався, а за власним бажанням з 1 лютого 2019 року перейшов на посаду керівника юридичного управління у Львівську ОДА.

Схожі новини