Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Коханка Путіна народила йому двійню — ЗМІ

  • 13.05.2019, 11:05
  • 1 664

У гімнастки Аліни Кабаєвої народилися сини.

Про це повідомляє УНІАН з посиланям на російські ЗМІ, зокрема Starhit.

Як передає Starhit, стало відомо про те, що олімпійська чемпіонка Афін-2004 з художньої гімнастики 36-річна Аліна Кабаєва, яку називають коханкою президента Росії Володимира Путіна, народила двійню.

Як пише dom2life, колишня гімнастка стала мамою 7 травня, проте відомо про це стало тільки зараз. Представники Кабаєвої поки не коментують подію. Однак інсайдери повідомляють, що вона народжувала в центрі акушерства і гінекології імені Кулакова в Москві.

У той час як Кабаєва перебувала в клініці, весь четвертий поверх, на якому вона жила у ВІП-палаті, переселили в інші кімнати.
На поверсі чергували численні охоронці, які суворо стежили за тим, щоб жоден сторонній не з'явився в коридорі

Також відомо, що їжу для спортсменки возили з елітних ресторанів, розташованих поблизу. Само собою, пологи у Кабаєвої приймали кращі медики центру.

Представники Кабаєвої відмовилися давати які-небудь коментарі. «Ми не коментуємо чутки», — відповіла одна з помічниць спортсменки.

Імена двійнят і їх параметри тримаються в найсуворішому секреті, втім, як і в принципі їх поява на світ. Як відомо, Аліна Кабаєва тримає в строгому секреті своє особисте життя.

Журналісти часто обговорюють наявність дітей у коханки Путіна. Але сама вона не тільки не підтверджує інформацію, але і періодично заперечує наявність дітей. За чутками, в Аліни Кабаєвої є два сини, що народилися у 2008 і 2015 роках.

Додамо, що останнім часом Кабаєва рідко з'являється на світських заходах і намагається не спілкуватися з журналістами. Про її життя відомо дуже мало.

Схожі новини