Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«Петиція» за переглядами: у Зеленського готуються до розпуску ВР

  • 12.05.2019, 17:31
  • 779

Команда Зеленського опублікувала відео щодо розпуску Верховної Ради і обіцяє, що Зеленський «зверне на нього увагу», якщо відео набере мільйон переглядів.

Відео опубліковано в неділю на сторінці Команда Зеленського у Facebook, повідомляє УП.

«Руслан Ханумак записав перше питання, що є одним з головних на „порядку денному“ громадян України: розпуск Верховної Ради. Якщо вас хвилює це питання — дивитесь відео, надсилаєте своїм друзям, знайомим, ділитесь на своїх сторінках. Коли відео набере 1 000 000 переглядів — Володимир Олександрович особисто зверне на нього увагу», — йдеться у пості.

На відео автор ставить перехожим на вулиці питання, чи потрібно розпускати Верховну Раду. Переважна більшість тих, кого показали у відеоролику, висловилися за розпуск.

Перед цим автор ролика заявляє, що Верховній Раді довіряють лише 4% громадян, до яких входять самі депутати та їхні родичі.

Разом з тим, джерела «Української правди» повідомляють, що в команді Зеленського вже навіть підготували проект указу майбутнього президента про розпуск парламенту, яким передбачається провести позачергові вибори до ВР у липні цього року.

Джерела також зазначають, що в оточенні Зеленського ведуться дискусії щодо дострокових виборів до Верховної Ради — частина команди виступає за негайний розпуск Ради після інавгурації, інша — проти, щоб встигнути повноцінно підготувати партію «Слуга народу».

Схожі новини