Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Відому українську співачку пограбували у самісінькому центрі Рима: усі подробиці

  • 12.05.2019, 10:33
  • 910

Українську співачку, дружину мільярдера Мохаммада Захура, Камалію пограбували у центрі Рима. У неї вкрали рюкзак з усіма документами.

Про це Камалія написала на своїй сторінці в Facebook.

За її словами, було два грабіжника: один з них відволікав співачку, а другий — крав рюкзак.

«Ми прибули в Рим 1 травня і вийшли в зал для зустрічаючих. Водія від круїзної компанії поки не було. Захур з Арабеллою пішли купити води, а я залишилася з усіма речами. Хтось раптово постукав мене по плечу і ламаною французькою запитав, як можна пройти в зал вильоту. У цей момент його спільник забрав рюкзак Захура з одного з візків (про це я дізналася пізніше)», — написала Камалія.

Вона також поскаржилась, що в Італії поліція погано працює.

«Ми повідомили в поліцію, але вона була безрезультатна. Мені здалося, що вони взагалі були частиною всього цього фарсу… Навіть не спромоглися пройти на місце злочину! Просто дали нам довідку, яка підтверджує, що сталася крадіжка, і без сорому заявили, щоб ми їх просто так не турбували», — обурилася співачка.

За її словами, на наступний день їм таки вдалося отримати свої документи.

«Низький уклін і повага працівникам українського посольства, які видали мені мій екстрений (дійсний для повернення додому) паспорт за 30 хвилин. Захуру і дітям пощастило менше, їм довелося відвідати британське посольство три рази», — зазначила Камалія.

Співачка закликала шанувальників тримати свої паспорти і кредитки «ближче до тіла», щоб «максимально безхмарно провести свою відпустку».

Схожі новини