Передплата 2024 «Добра кухня»

ПриватБанк запровадив для дрібних торговців новий сервіс з продажу товарів у кредит частинами

ПриватБанк адаптував один з найпопулярніших сервісів «Оплата частинами» та «Миттєва розстрочка», який донедавна підключали лише великі торговельні мережі і магазини з POS-терміналами, для потреб дрібних підприємців, які торгують з маленьких майданчиків: в Інтернет-магазинах з обмеженим функціоналом налаштування та редагування, з дошки оголошень, в соціальних мережах, підприємців виїзної торгівлі, продавців ярмарків і звичайних ринків промислових товарів.

Зручний та вигідний покупцям і продавцям сервіс має назву «Інвойс в оплату частинами» .

Підключити новий сервіс підприємці можуть самостійно за лічені хвилини на сайті або в будь-якому відділенні ПриватБанку. Для цього потрібно авторизуватися на сторінці «Оплата частинами в Інтернеті». Жодних документів чи анкет заповнювати не треба. Після авторизації створюється власний кабінет торговця — своєрідний Інтернет-магазин. І вже тут можна формувати рахунки — інвойси, надсилати їх покупцям та контролювати їх оплату. Кошти від продажу отримуються на рахунок, відкритий у ПриватБанку.

При дистанційному контакті такі інвойси можна надсилати покупцям на e-meil прямо з власного кабінета або через месенджери у соціальних мережах. Отримавши інвойс, споживачі оплачують його з кредитної картки. За фактом оплати покупець отримує договір на електронну пошту. При безпосередньому контакті можна запропонувати покупцю сканувати QR-код з пристрою торговця (смартфона, планшета, ноутбука) прямо на місці. QR-код також формується при створенні інвойса у власному кабінеті підприємця. При такому способі оплата з кредитної картки покупця приходить миттєво.

Кредит та розстрочка працюють за стандартними умовами ПриватБанку. Продавець може надати можливість розстрочки до 24 місяців. За сервісом «Оплата частинами» переплата для покупця складе лише 0,01% від суми. По акційній «Миттєвій розстрочці» переплата буде 0,99% кожного місяця на залишок суми, а по звичайній «Миттєвій розстрочці» — стандартні 2,9% щомісяця на залишок. Як і у випадку із звичайними споживчими кредитами, покупець сплачує лише внесок за перший місяць, а продавець вже від банку отримує всю суму за товар або послугу. У подальшому покупець розраховується із банком із своєї кредитної картки за стандартною схемою «Оплати частинами» або «Миттєвої розстрочки».

Інвойс в оплату частинами та миттєву розстрочку суттєво спростить роботу дрібним торговцям збільшить їхні обсяги продажів і розширить можливості купувати в кредит клієнтам ПриватБанку.

Схожі новини