Передплата 2024 «Добра кухня»

Політична кар’єра Вкарчука: політолог розповів, з ким веде переговори відомий український виконавець

  • 10.05.2019, 18:35
  • 828

Шанси на самостійне проходження Святослава Вакарчука з його політсилою у Верховну Раду поки не дуже високі.

Про це повідомляє телеканал «Прямий».

«Святослав Вакарчук веде переговори з кількома відомими медіаперсонами — журналісти, громадські діячі різного ґатунку і народні депутати. Найбільш близькі до злиття з ним група «Дій з нами»: Найєм, Кацер-Бучковська, Мушак. Але я б поки оцінював шанси на самостійне проходження не дуже високо, тому що є багато схожих проектів — «Люди важливі», куди входять Максим Нефьодов, Сергій Гусовський, як збираються оголосити про створення партії орієнтовно 18 травня. Якщо підуть і ті і ті окремо, то в підсумку не пройде ніхто. Ні Вакарчук, ні «Люди важливі», — заявляє Тарас Березовець.

Крім того, політолог заявляє: «Наскільки я знаю переговори поки безуспішні для інших політичних схожих гравців. Вакарчук до себе поки нікого брати не хоче. Навіть група „Дій з нами“ — поки під питанням на сьогоднішній день перебуває».

Тарас Березовець також зазначає, що надати підтримку медійну та фінансову Вакарчуку зможе в першу чергу Віктор Пінчук. «Під це розгортається друга серія проекту „Нові лідери“ на каналі ICTV. Логічно припустити, що ця платформа „Нові лідери“ може стати платформою для Вакарчука. Перший проект виявився неуспішним, він фактично провалився. Зараз іде нова спроба розкрутити цей бренд. Очевидно, що іде прив’язка до парламентських виборів», — заявив Тарас Березовець.

Схожі новини