Передплата 2024 ВЗ

У Львові заходи до 9 травня пройшли без грубих порушень

  • 09.05.2019, 18:33
  • 683

У Львові заходи у День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні пройшли без грубих порушень публічного порядку.

Про це повідомляє УНН, посилаючись на відділ комунікації Г У Нацполіції у Львівській області.

«Сьогодні, 9 травня, у День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, грубих порушень публічного порядку під час покладання квітів до військових меморіалів на Пагорбі Слави та Марсовому полі, а також під час інших заходів на території Львова та області не зафіксовано», — йдеться в повідомленні.

Для забезпечення публічного порядку та якнайшвидшого реагування на виявлені злочини та правопорушення збільшили кількість патрулів та слідчо-оперативних груп.

Також працюють вибухотехніки та кінологи для реагування на виявлення небезпечних та підозрілих предметів, у місцях проведення заходів присутні групи превентивної комунікації. Крім того, ситуаційний центр ГУНП у Львівській області працює у посиленому режимі.

Разом з поліцейськими охорону публічного порядку у Львівській області забезпечують військовослужбовці Національної гвардії України, а також офіцери та курсанти Львівського державного університету внутрішніх справ.

«До охорони правопорядку на Львівщині залучено близько шестисот правоохоронців. Основну увагу, як і кожного року, ми приділяємо дотриманню публічного порядку, недопущенню провокацій та конфліктів під час покладання квітів до військових меморіалів на Пагорбі Слави та Марсовому полі у Львові», — прокоментував начальник ГУНП у Львівській області генерал поліції третього рангу Валерій Середа.

Схожі новини