Передплата 2024 «Добрий господар»

Митрополит Епіфаній закликав весь світ протистояти гібрідній війні

  • 09.05.2019, 12:31
  • 712

Православна церква України закликає протистояти гібридній війні у інформаційному полі, аби разом перемогти ворога.

Про це повідомляє Прямий з посиланням на Twitter Предстоятеля Православної церкви України Блаженнійшого Митрополита Епіфанія.

«Ми, українці, добре розуміємо цінність миру. Тому закликаємо світ спільно протистояти будь-яким спробам розпалити новий світовий конфлікт», — наголосив Митрополит.

Він підкреслив, що українська церква закликає українців по всьому світу говорити правду про війну проти України.

«Видно, що гібридна війна ведеться не тільки на полі бою, але і у інформаційному полі, через пропаганду та неправду. Просимо усіх протистояти цій неправді, аби разом перемогти ворога, який так нещадно прийшов на нашу землю», — зазначив священослужитель.

За його словами, Помісна Церква молиться за спокій душ воїнів, які віддали на цій війні та у інших війнах своє життя за волю і незалежність України.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="ru"><p lang="uk" dir="ltr">Видно, що гібридна війна ведеться не тільки на полі бою, але і у інформаційному полі, через пропаганду та неправду. Просимо усіх протистояти цій неправді, аби разом перемогти ворога, який так нещадно прийшов на нашу землю.</p>— Митрополит Епіфаній (@Epifaniy) <a href="https://twitter.com/Epifaniy/status/1 126 376 652 416 724 992?ref_src=twsrc%5Etfw">9 мая 2019 г.</a></blockquote>
<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Схожі новини