Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У нардепа БПП на Одещині стріляв екс-глава Білгород-Дністровської райдержадміністрації

  • 09.05.2019, 09:58
  • 653

На Одещині під час конфлікту в готелі курортного села Санжійка підстрелили народного депутата від БПП Олександра Урбанського.

Підозрюваного затримали, ним виявився колишній голова Білгород-Дністровської райдержадміністрації, а зараз власник готелю, повідомляє ТСН.

Кульгаючи на ногу, Урбанський виходить з відділку поліції та розповідає журналістам, що сталося напередодні у міні-готелі. З його слів, господар закладу почав сваритися з однією з гостей, за неї вступилася дружина нардепа, а коли образи посипалися в її бік, втрутився і сам депутат. «Він накинувся на мене з кулаками, і не завдавши належних, видно, на його думку, тілесних ушкоджень мені, він дістав пістолет і вистрілив два рази, і один з них влучив мені в ліву ногу. Приїхала швидка допомога, мені надали першу допомогу на місці», — розповів постраждалий.

Чому виник конфлікт, який згодом переріс у застосування зброї, нардеп так і не збагнув. Єдине, що зрозумів Урбанський, що нападник був нетверезий. Розпитати версію власника закладу, колишнього голови Білгород-Дністровської райдержадміністрації, неможна — Володимира Зінченка затримала поліція. Гості готелю вже роз’їхалися, а адміністратор переконує, що початку конфлікту не застав, а підійшов, коли на вулиці вже пролунали постріли. І начебто зброю бачив і в руках депутата. «Я вийшов, коли вже почалася стрілянина. І виходить, директор стояв до мене спиною, а було темно, я нічого не бачив, але я бачив, що в Урбанського в руках пістолет був і він був направлений на Зінченка. Він каже: відійди від мене! А це кричить: я депутат, я депутат! А дружина його кричить: я дружина депутата, не стріляйте в мого чоловіка! А той кричить: відійди, не стріляй у мене!», — розповів працівник готелю Юрій Абросімов.

Саме цей співробітник готелю викликав поліцію. Правоохоронці проводять розслідування за статтею про хуліганство. «Призначені відповідні експертизи. Попередньо експертами встановлено, що візуальних ознак алкогольного сп’яніння у жодних осіб не було», — зауважив заступник керівника Іллічівської місцевої прокуратури Станіслав Карбовський. Відомо, що з місця конфлікту на експертизу забрали гільзи від травмата, але самого пістолета так і не знайшли. Натомість у підозрюваного вилучили кілька одиниць незареєстрованої вогнепальної зброї.

Схожі новини