Передплата 2024 «Добрий господар»

СБУ попереджає про можливі проросійські провокації у Львові на 9 травня від туристів

Служба безпеки України працює в тісній комунікації з поліцією і владою для попередження та блокування будь яких протиправних дій і намірів

СБУ попереджає про можливі проросійські провокації у Львові на 9 травня від туристів. Про це сказано в повідомленні УСБУ у Львівській області у Facebook. Служба безпеки України уважно відстежує всі процеси і інформацію, що циркулює навколо відзначення двох державних дат — Дня пам`яті та примирення та Дня перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні. СБУ в тісній комунікації з поліцією і владою для попередження та блокування будь яких протиправних дій і намірів.

Спецслужбі відомо, що групи представників громадсько-політичних і ветеранських організацій, що покладатимуть квіти до могил загиблих бійців 9 травня на Марсовому полі і Пагорбі Слави не використовуватимуть заборонені законом символіки тоталітарних режимів та усвідомлюють різницю між увіковічення пам`яті загиблих у боротьбі з нацизмом та участю у великобюджетній пропагандистській спецоперації країни агресора під назвою «бєзсмертний полк», метою якої є «приватизація перемоги».

«Нам також відомо, що сепаратистські ресурси на кшталт «руськоі вєсни» вже опублікували інформацію про покладання квітів у Львові як анонс «побєдобєсія», — сказано у повідомленні.

Також СБУ повідомляє про збільшення туристичного потоку з Білорусі до України і безпосередньо до львівського регіону, яке фіксують майже всі місцеві туроператори.

Схожі новини