Передплата 2024 ВЗ

«Зварйовані» наряди голлівудських знаменитостей

У Нью-Йорку відбувся бал Інституту костюма Met Gala 2019.

Одна із найважливіших подій в індустрії світової моди — Met Gala 2019, розкішний аналог премії «Оскар» не лише у фешн-світі, — традиційно відбулася у Музеї Метрополітен у Нью-Йорку.

Зірки з’являлися в образах люстр, з «власними головами» під пахвою та інших «зварйованих» нарядах. Публіка побачила «статую свободи», «картину Пікассо»", «квітку», «птаху»…

Такий бал відбувається щороку, і на ньому зірки змагаються у своїй фантазії і демонструють доволі дивні наряди. У 2019 році темою заходу став кемп — «естетика жартівливого гротеску, вульгарності та штучної театральності».

Традиційно парад дивних костюмів «очолила» Анна Вінтур. Однією з перших на бал Інституту костюма прибула Леді Гага. Зірка не просто продефілювала червоним килимом, а демонструвала справжній міні-спектакль.

Одним із «найзварйованіших» костюмів здивувала присутніх Кеті Перрі — вона вийшла на червону доріжку в образі люстри. Джаред Лето прибув на бал у червоному костюмі Gucci, прикрашеному масивними коштовностями. Крім того, актор приніс власну воскову голову.

Схожі новини