Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У мерії з другої спроби шукають перевізників для чотирнадцяти маршрутів

Управління транспорту Львівської міської ради оголосило конкурс для пошуку автомобільних перевізників на обслуговування чотирнадцяти міських автобусних маршрутів.

Це маршрути, на які торік не знайшлося жодного бажаючого. Про це повідомив «ВЗ» керівник управління транспорту Львівської міської ради Олег Партика.

Документи на участь у конкурсі приймають до 3 червня 2019 року, конкурс планують провести 20 червня. «Сьогодні маршрути, на які оголошуємо додатковий конкурс, обслуговують перевізники за тимчасовими договорами. Після проведення конкурсу з переможцями буде укладено договір терміном на 5 років», — пояснив чиновник.

Перевізників шукають на такі марштури: № 8-А зі сполученням вул. Зернова-смт. Брюховичі, № 12 (Величковського-Шевченка), № 18 (Суботівська-Тракт Глинянський), № 19 (Антонича-Миколайчука), № 30 (вул. Шевченка у Рясне-1-вул. Віденська), № 35 (вул. Польова до села Солонка), № 36 (м. Винники до площі Крипивницького), № 36-А (м. Винники-вул. Забава), № 37 (вул. Під Голоском-Хоткевича), № 40 (вул. Стрийська-Винники), № 48 (аеропорт-вул. Хмельницького), № 49 (Величковського-Приміський вокзал), № 50 (Величковського-Вашингтона), № 54 (вул. Антонича до села Бірки).

Схожі новини