Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Уїкенд у Beauty Market Isei: свято у магазині корейської косметики

  • 10.05.2019, 09:30
  • 1 877

Вже на цих вихідних — 11 та 12 травня — відбудеться свято на честь відкриття магазину мережі корейської косметики Isei у новому форматі Beauty Market Isei у Спортивно-торгово-розважальному центрі Spartak.

Новий магазин мережі корейської косметики Isei запрошує на свято відкриття усіх львів’янок та гостей міста. Магазин розташований у новому СТРЦ Spartak, який працює на вулиці Гетьмана Мазепи, 1Б.

У Beauty Market Isei продається на 100% оригінальні товари з Кореї для догляду за обличчям, тілом, волоссям та декоративна косметика брендів, якість яких визнана у світі, — це Missha, A’pieu, Beyond, LG тощо

Якщо, крім косметичних засобів, є бажання придбати якісну побутову хімію, радимо купувати онлайн. В офіційному інтернет-магазині мережі Isei відмінний асортимент хімії для дому. Хто любить офлайн шоппінг — тоді запрошуємо на вул. Дорошенка, 29. За цією адресою знаходиться ще один магазин мережі Isei у Львові!

Свято відкриття Beauty Market Isei у СТРЦ Spartak триватиме 2 дні — 11 та 12 травня! Для всіх покупців у цей період діятиме знижка -15% на весь асортимент товарів!

Крім приємної знижки, на відкритті для гостей працюватиме фотозона — професійний фотограф зробить яскраві фото, що отримають багато лайків! А ще кожного покупця очікують розіграші з подарунками та безкоштовні майстер-класи від професійних візажистів, що знаються на корейській декоративній косметиці та будуть раді зробити образ красунь неперевершеним!

Експрес майстер-класи, як і святкова програма, пройдуть 11 травня з 15:00 до 18:00. А знижка -15% на все діятиме як 11 травня, так і 12 травня!

Чекаємо всіх у Beauty Market Isei!

Isei — 75 магазинів — Офіційні бренди — Висока якість. Улюблені бренди: Missha, LG, A’pieu, Beyond, Lion. Улюблені продукти: тканинні масочки, догляд за обличчям та тілом, гігієна, побутова хімія.

Isei — твої б’юті-запити реальні!

Схожі новини